Anak - maintenance aplikasi - administrasi negara

apa sampeyan kaya kanggo isi ing wangun ing layar

Sampeyan kudu nggunakake NemID kanggo isi metu lan ngirim aplikasi Iki tegese sawetara saka lapangan ing wangun sing otomatis kapenuhan ing Yen sampeyan wis exempted saka Digital Kirim ing umum

lan sampeyan ora exempt saka Digital Kirim ing umum

print metu lan ngirim menyang Administrasi dening mail. Sampeyan bisa nemokake non-digital wangun aplikasi ing menu ing sisih tengen Aplikasi bakal sejatine dadi ditolak. yen ora dikirim karo NemID.