Pengacara, free wikipedia

Ing maret, kita fokus ing pangan lan ngombe

(Maca kene bab sitenotice) Agung utawa pengacara (ing kaping lawas uga disebut kutha) iku pengacara, sing, ing basis saka khusus janjian menehi legal layanan consulting lan wis hak eksklusif kanggo tumindak tindakan legal kanggo wong

Tax, kasebut digunakake ing s, ing babak saka depreciation saka denmark Hukum.

Berlin asalé saka basa latin fiscus. Prancis: Fisc (fiscus) nduweni makna Conmebol de l etat, keuangan. Denmark Tax iki, miturut. Berlin resmi nyekeli keuangan negara revenue-mundhakaken interesserdette mengko teka kanggo kalebu 'kanggo nguber kadurjanan marang negara hukum', kang Berlin hubungané biasanipun strafudsoning ing wangun saka dendo. Khusus related Fiskalens bisa kanggo embedsforsømmelser. abad wis dikenal ing pangertèn saka sambetaken kaliyan luwih Tax-bestallinger: 'Umum, Perang, Polisi, Lake, Ing, Vejfiskal', nalika Berlin ugi nyebataken Negara - lan Provinsi-fiskaler. Kantor iki padha ing Dening swedia bar association, ing ngandhapipun, nanging iki mung wektu cendhak ing nggunakake. Dina iki digunakake tembung minangka tembung sipat, kanggo njlèntrèhaké kahanan sing hubungané kanggo negara kang duit. Prokurør prancis: merlin, nyetel metu ing moth kang Kamus saka watara taun. Penasehate kanggo raja utawa panguwasa - uskup, noblemen saka olimpiade. Tybjerg nemtokaken term minangka outdated. Ing absolute monarki wektu makarya Generalprokurøren ing chancellery, nanging mandhap sawise Njupuk Algreen-Ussings kantor. Kutha ing latin procurator, dikenal saka Ludvig Holberg wektu dialektika Prikkerater, alternatif makna ing dialect, lan ing antarane nelayan, klæpål, ie. eel karo gedhe sirah - lan, kosok baline, klæpål uga ateges kutha. Kutha iki kanggo wektu maneh - ing s lan -an - digunakake ing podo karo pengacara. Sawise Sagførerloven saka applied mung ing pengacara sing wis ditampa judhul kraton. A pengacara ing Latin wangun (advocatus), lawas jeneng ing macem-macem kraton denmark hukum lan angger saka ing abad tengahan kanggo royal ombudsman (resmi pamaréntah) utawa sakabèhé panguwasa kanggo luwih bagéan saka negara, mengko disebut motor listrik. Saka advocatus wonten ing kontrak, nordic jeneng 'bailiff'. Iku cepet gained beda makna lan padha digunakake ing sub-wali, kang ngawasi vasal kanggo saben kabupaten digunakake. Padha mengko kanggo herredsfogeder. Pungkasan nampa sebutan saka pengacara saka sawijining saiki wigati. Utamané digunakake ing Denmark, jangka pengacara ing sang prabu dados pitutur ing pengadilan Supreme.

Mlumpat lan wis kanggo nggawe celengan ing enkekassen, nanging iki ora pensionable.

Mung padha layak kanggo mbela kasus kanggo wong ing pengadilan Supreme, nanging, ing kajaba iku, padha uga pindhah ing pengadilan dening sambetaken kaliyan pengadilan.

uga padha ora ana maneh diangkat pokrol dening pengadilan Supreme dening sang prabu, nalika mangsa pokrol saka ndhuwur negara kang pengadilan sing diangkat dening mentri kehakiman lan anjog jeneng højesteretssagførere. Ing taun, istilah iki pengacara, ical kanggo entuk manfaat saka pengacara. Wong-wong sing wis judhul pengacara, landsretssagfører utawa pakaryan, nanging, bisa terus kanggo nggunakake judhul. Sawise absolute monarki ngenalaken khusus kraton advokatembeder dening swedia bar association lapsed, nalika kammeradvokatens mung bakal kapenuhan dening janjian. Advocatus regius iki dening keputusan.

Sampeyan uga bisa melu ing ing taun forårskonkurrence

maret taun dipunginaaken kanggo 'kulon Ejlande' karo tugas kanggo nindakake kabeh prakara saka badhan kanggo raja kasses kapentingan paling apik utawa royalti kapentingan. Kantor iki kaya kammeradvokatens mung dikuwasani dening konstitusi ing koloni pungkasan taun. Ing Denmark, iku mbutuhake jurusan hukum dadi pengacara lan ing paling telung taun karya karo praktis legal perusahaan (biasane minangka solicitor) lan janjian saka mentri kehakiman kanggo mbela kasus ing pengadilan. Ing kahanan kanggo dadi pengacara sing disetel metu ing kode saka prosedur sipil.

Iku prasyarat kanggo nggayuh lisensi kanggo laku hukum, kanggo calon sing wis dideleng teori advokatuddannelse (ditawakake bar Association) lan loro-lorone wis liwati teori bar ujian lan test ing retssagsførelse.

Advokattitlen punika direksa judhul, lan wong sing wis ora wis disebut kanggo garis minangka pengacara, ora bisa njlèntrèhaké piyambak minangka kuwi, utawa karo padha sebutan sing bisa bingung karo pengacara. Kode nemtokaken hukuman kanggo nglanggar iki. Dening hukum ora. Juni ing amandemen saka administrasi kaadilan (Révisi saka aturan ing profesional aktivitas saka pengacara), denmark Parlemen diadopsi bl. kanggo ease møderetsmonopol. Ana dibukak munggah kanggo liyane wakil legal saka pengacara bisa ketemu ing kasus dijamin dening sederhana inkassoproces (bab patang puluh papat ing supaya kanggo pembayaran), småsagsprocessen lan ing umum udlægsforretninger pengadilan. Istirahat saka mødemonopolet ngetik menyang pasukan ing. Ing Norwegia iku disebut uga pengacara sing duwe hak kanggo mbela kasus kanggo pengadilan Supreme, pokrol utawa pengadilan supreme bar association. Ing liyane saka Eropah digunakake pengacara umum kanggo deleng kanggo pokrol, sing performs ing umum lan lisan hovedforhandling ing sipil lan pidana kasus. Ing Skotlandia, ngendi, satleraman, uga kabeh barrister ing pokrol tanpa prabédan ndadékaké jeneng saka pengacara (ing nalisir, ora kontorsagførere, disebut 'solicitors'), iku khusus Gusti Pengacara, sing ing pangisian daya saka kabèh scottish advokatur utawa sagførerstand. Banjur dheweke dadi kanggo kamentrian lan ngganti karo iki lan ing kasunyatan jenis sekretaris negara kanggo Romania kang urusane. Ing Inggris, Wales, Irlandia lor lan Republik Irlandia diarani procerende pitutur, ora kanggo pokrol, nanging 'barristers' ing sing lagi anggota saka 'bar' (bar association). Ing Denmark iku kang agung, ie. pengacara bisa (resmi) nindakake kabeh jinis tugas ing profesi. Spesialisasi wis dadi liyane lan liyane nyebar ing profesi legal, utamané ing luwih gedhe hukum perusahaan. Akeh hukum perusahaan sing mangkono dipérang dadi pirang-pirang wilayah subyek, contone perusahaan hukum, lan prosedur (pengadilan), real estate, hukum employment, hukum tax, etc. Perusahaan kang pokrol sing banjur diutus kanggo siji utawa luwih saka dhisiplin kanggo entuk gelar saka spesialisasi.

Ing ombone lan kerumitan iku salah siji saka alasan kok akeh perusahaan sing looking kanggo spesialisasi tinimbang kanggo operate karo generalists.

Pengacara bisa diwenehi hak kanggo katon sadurunge beda pengadilan ing Denmark. A nybeskikket pengacara mung nduweni hak saka pirsawan sadurunge pengadilan of instance, kang pisanan kayata ing denmark sistem legal. Banjur, padha bisa diwenehi tengen pirsawan sadurunge pengadilan. Iku uga bakal wigati ing kasus kang nyuwun saka pengadilan distrik kanggo high pengadilan. Pengacara kudu, ing supaya kanggo njaluk ijin, kanggo sampel ing pengadilan saka mréntahaké (landsretsprøven) kanggo nduduhake sing dhewek dheweke wis apik litigator. Pengacara ngirim, minangka aturan, kalebu loro kasus test supaya diwenehi tengen pirsawan sadurunge pengadilan dhuwur.

Pokrol, sing diwenehi hak kanggo katon sadurunge pengadilan tinggi, bisa nulis (L) sawise jeneng.

Akhire, a pengacara bisa diwenehi tengen pirsawan sadurunge pengadilan Supreme, sawise kang dheweke bisa nulis (H) sawise kang jeneng. Ngakoni menyang baris saka pengadilan Supreme sing digandhengake karo tartamtu prestige. Kanggo (H) kang bakal dheweke ing limang taun, ketemu ing paling kaping sepuluh ing pengadilan saka mréntahaké. Pokrol sing wis dijupuk tengen pirsawan sadurunge pengadilan dhuwur, ana ing sasi disebut kanggo landsretssagførere, nalika pengacara sing iki ngakoni menyang baris saka supreme pengadilan, disebut pakaryan. Judhul iki kiwa ing dina, kang kabeh pengacara duwe judul ingkang sami.