Pokrol ing Denmark. Kabeh pengacara Online


Privasi kebangsaan


Denmark kudu atraktif negara manca teka kanggo karya

Kamungkinan kanggo aplikasi kanggo asylum ing Denmark bakal mandegakeKita ngirim ora duwe wong neneko lelungan tengen Mediterania lan antara ing Eropah. Iku lalu lintas sing mung entuk manfaat smugglers lan sijine negara eropah ing meksa. Bantuan kudu kasedhiya ing wilayah saka asal lan asylbehandling kudu mung bakal digawa metu ing kerjasama karo perserikatan bangsa-bangsa. Wong neneko, sing teka kanggo Denmark sak agung kebangsaan ing tiba saka kudu dikirim bali menyang negara sing ngarep utawa kanggo kemah ing wilayah asal nalika sing ijin panggonan sak wentoro kadaluarso. Hak kanggo keuntungan umum kudu disambung menyang denmark kewarganegaraan. Wong manca, nalika urip lan digunakake ing Denmark njupuk metu insurance lampu kang isine marang pengangguran lan pensiun. Ing manca sing manggon ing Denmark, nalika Anyar borgerliges privasi bakal diadopsi minangka hukum, bakal duwe rong taun kanggo salah siji nggawe karya utawa nemokake karya. Yen banjur padha ora duwe apa-apa saka income sing basis ing Denmark, padha kudu pindhah ngarep utawa nang endi wae liya.

Ing umum migunakake nganti sepuluh milyar. Iku kudu mandegake.

Kanggo nggabungake piyambak ing masyarakat iku tanggung jawab pribadi saka individu sing nerangake kene. Iku ora umum tugas Wong manca ing Denmark kudu sambutan ing pasar pegawe, ing aktivitas lan kanggo melu ing masyarakat sipil.

Padha nuduhke resiko kanggo safety saka wong denmark

Kita ora kudu nggawe pengungsi kanggo klien ing negara kesejahteraan. Iku mung wong-wong sing aktif nuduhake yen padha appreciate nilai-nilai ing kang denmark masyarakat adhedhasar, bakal dianugerahi kewarganegaraan. Siji perlu kanggo assimilate ing denmark masyarakat ing supaya kanggo dadi bagéan saka denmark masyarakat nasional.

Kewarganegaraan ngirim ora bisa diwenehake kanggo pengungsi lan katurunan saka negara, kang adhedhasar ing budaya islam lan ing wektu sing padha liwat-dituduhake ing kriminalitetsstatistikkerne.

Kabeh alien pidana kudu duwe terus-terusan sawise pisanan pangadilan. Yen padha ora metu langsung utawa sawise tahanan, padha kudu dijupuk menyang ditahan nganti departure sing bisa disusun. Alien pidana ngirim ora diijini kanggo mindhah bebas ing masyarakat. Wong neneko sing wis diwenehake kewarganegaraan dening hukum, ilang indfødsretten lan bakal diusir yen padha laku angkara serius. Pengakuane utawa pranata saka perjanjian internasional, kang stands ing cara kanggo mimpin padha imigrasi privasi, kudu salah siji bakal mungkasi utawa undsiges kanthi menehi denmark hukum njupuk prioritas liwat konvènsi. Ing pengakuane sing digawe ing wektu sing beda-beda karo waé sing beda. Padha ora kitab suci lan kudu dicocogake kanggo tantangan kita ngadhepi karo dina iki. Iku ora ing Denmark kapentingan kanggo njaga lungse pengakuane.