Sipil

Cilik kudu digawa ing ukum ngendi counterparty alamat Golek ukum Sampeyan perlu kanggo nggunakake pengadilan poto-minretssag, yen sampeyan arep kanggo nggawe utawa proses cilik sipil. Ndeleng instruksi lan short film, sing bisa nuntun sampeyan liwat Ing kasus-kasus khusus, warga bisa exempted saka nggunakake minretssag, yen padha lack digital skills utawa wis khusus ora duwe kabisanBisa kewajiban ditemtokake, ing pengadilan ngendi cilik belongs kanggo. Pengadilan bakal basa sawijining keputusan apa warga exempt saka nampa digital kirim saka umum. Ndeleng pedoman kewajiban saka digital kirim ing borger Sampeyan kudu hubungi ing pengadilan yen sampeyan pracaya sing ketemu kritéria kanggo dadi exempt saka kewajiban kanggo nggunakake timer layanan solusi minretssag.