Tuku real estate ing Denmark minangka udlandsdansker - Ngrungokake aturan

Hi Danes donya taun lan wis meh ora tau ing Denmark Aku arep kanggo tuku apartemen ing Denmarkminangka sandi rama wis arep kanggo ngrekrut kula. Ana masalah ing iku Kene sampeyan bisa njaluk ringkesan saka apa aturan sampeyan duwe kanggo menehi hasil karo yen sampeyan arep kanggo tuku property ing uk nanging penduduk ing luar negeri.